Beoordelingen van Iveau Burgers & Wijnbar Arnhem

Recente recensies van Iveau Burgers & Wijnbar Arnhem

5 sterren na 27 reviews

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top! Beste burger die je online kan bestellen.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst een bestelling gedaan bij Iveau en de burgers smaakten uiteraard heerlijk (net zoals we gewend zijn in het restaurant natuurlijk). Bezorging ook keurig op het vooraf aangegeven tijdstip! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Thuis heerlijk in luxe de burgers van Iveau gegeten. Echt heerlijke smaak combinatie zoals we gewend zijn. Het afhalen was ook erg goed. Duidelijke website, waarin je in je eigen tijdslot kon aangeven wanneer je het eten wilde ophalen/bezorgen. Daarnaast gewoon goed en milieuvriendelijk verpakt. Top. Op advies nog een flesje wijn meegenomen, tegen een erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom: erg tevreden!! Kleine Tip: Het is handig om bij de dranken aan te geven om welke hoeveelheid het gaat voor welke prijs.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog binnen de aangegeven tijd stond de bezorger al op de stoep met heerlijke Niveau burgers. Zo vanuit huis toch wat anders dan in het restaurant zelf, maar de kwaliteit was net zo goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers in een milieubewuste verpakking. Precies op de beloofde levertijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste x hier, heerlijke burger! De patat was niet erg warm meer maar desondanks wel lekker.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Doe het zelf box: was heel erg lekker en smaakte precies zoals wanneer je een burger eet in het restaurant. Alleen zijn sommige onderdelen al voorgegaard en niet warm op je broodje (zoals uien en spek; kan je zelf uiteraard ook doen)

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEEEEEEEEERLIJK!!!!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers die volledig warm waren. Daarbij een gekoelde, zalige fles wijn en lekker sap voor mijn meisje. Wรกt een heerlijk begin van het weekend!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was goed maar burgers zelf waren zwaar doorbakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers voortreffelijk zoals we ze kennen. Echter bij de bezorging al behoorlijk afgekoeld :(. Ik kom liever bij jullie zelf eten ;)

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers waren lekker, goede verpakking. Op zaterdagmiddag besteld, een uur later waren ze er op de geplande tijd.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben vaker gegeten bij Iveau, en ook al eerder thuisbezorgd, maar vonden deze keer de burger beetje droog doorgebakken. Ietsje minder lekker dan normaal!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burgers en precies bezorgd op de tijd die aangegeven. Top!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna net zo lekker als in het Restaurant!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers, zelf gemaakt, makkelijk met het filmpje en leuk om te doen.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging, lekker vers en enorm smaakvol!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Superleuk doe-het-zelf-box! Met zorg samengesteld met hele bijzondere toppings, een tip; neem er een lekker flesje wijn bij.