Beoordelingen van Iveau Burgers & Wijnbar Arnhem

Recente recensies van Iveau Burgers & Wijnbar Arnhem

5 sterren na 189 reviews

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fan-tastisch zoals altijd. We bestellen eigenlijk vast 2x per maand, misschien zou een spaarkaart wel een leuk idee zijn!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers (zoals altijd), maar friet was slap/zacht. Bezorging bijna een uur later dan gepland. Bestelling geplaatst om 17.45, bezorging gepland om 19.20, maar kwam uiteindelijk na 20.00u. Bezorger was wel super vriendelijk en vrolijk, top!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag heerlijke Iveau burgers meegenomen naar onze B&B in Velp. Ik was al een fan, nadat ik meegenomen was naar Iveau door “locals”. Mijn moeder is nu ook fan! Superlekker gegeten (en ze waren precies op tijd klaar voor afhalen)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk hamburgers!!!!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig. Zeker waardig aan de reputatie.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers top kwaliteit en weinig smurrie

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was niet doorgebakken. Ik heb er wel om gevraagd. De hamburgers waren weer heerlijk.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere vega burgers

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburgers waren weer heerlijk. Alleen jammer dat weer de patat niet lekker gebakken waren. De patat was slap en niet gaar. Gisteren (30-4) was de patat ook niet heerlijk. Jammer want de burgers zijn super lekker. Groet, Jorick

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch als altijd!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch. Ook de verpakking van de burgers verdiend een pluim! Echt heel goed, sappig vlees. Duidelijk met aandacht bereidt. Weet niet of ik ooit nog ergens anders burgers wil maar ik woon niet in Arnhem :-(

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaker bij Iveau en zoals altijd weer heerlijk gegeten en genoten van super lekkere burgers. Ook de verse friet erbij is lekker alleen zat daar deze keer echt veel te veel zout op, dat mag wel wat minder.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naast het zeer smakelijke eten en snelle service een compliment voor de huisgemaakte Limoncello!!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was heerlijk! Alleen jammer dat de warmte van de burgers af was. De vorige bestelling die we deden was dat niet.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger was top, alleen de paddestoelkroketjes hadden wel lange gefrituurd mogen worden. Het dessert niet de prijskwaliteit verhouding wat ik gewend ben voor een monchoutaart, maar als je van zoet houdt is dat misschien niet een issue... Volgende keer hou ik het bij de hamburger, dat blijft een aanrader

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt TOP!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super. Heerlijke burgers en prima, flexibele service!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De (angry angus) burger was heerlijk, warm en goed verpakt. De verse frietjes waren net iets te slap, konden wat knapperiger.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste burgers van Arnhem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burger. Ietsje minder sauce zou mogen, maar dat is muggenzifterij. Om je vingers bij op te eten. Een aanrader voor iedereen die begrijpt dat een ‘well balanced meal’ het eten van een hamburger met twee handen is.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lievelingshamburgertent en super snelle bezorging!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke burgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekkere burger, een echte aanrader 👍 kom er zeker terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een Super heerlijke Burger in een Super Verpakking thuisbezorgd :-)

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goeie burgers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het eten was super!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top burgers en heerlijke biertjes!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Defenetely best burgers around Nijmegen and Arnhem. Being lately tried at few other burger restoraunts and still Iveau burgers stays favourite about taste and meat quality. Defenetely recommended👍🏼

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat we niet kunnen uiteten nu door Corona, toch echt het gevoel gehad een avondje uiteten te zijn met de burgers van Iveau. Echt super lekker gegeten, en het zag er heel goed verzorgd uit! Ook de limoncello van hun is echt aan te raden, niks aan te merken. Ik heb zo genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Lekkere burgers met versie friet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was top! De lekkerste burger in tijden.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede burgers, ook de vega en vis zijn superlekker!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere burgers. Alleen voor de prijs mag je wel een bijgerecht verwachten. Je wel friet er naast bestellen, dit is wel nodig. Burgers zijn enorm lekker, maar je hebt niet genoeg aan 1

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste burgers van Arnhem

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke burgers, kan geen andere tent aan tippen in 026! In tegenstelling tot de meeste andere bezorgers ook goed en aantrekkelijk verpakt.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals elke keer heerlijk! Dank jullie wel; we genieten er erg van.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiteraard weer een lekkere burger van Iveau. Helaas waren ze al wel aardig afgekoeld toen ze bij ons kwamen.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben geen expert- maar de lekkerste burger ever!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers met een bijzondere smaakexplosie. Kortom: gewoon bestellen en smullen maar!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker en bedankt dat de burger deze keer wel doorbakken was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top,zo hoort een hamburger te zijn. In een mooie verpakking geleverd en nog warm.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, heerlijke burgers, friet was lekker mayo heerlijk!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima burgers.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed kwaliteit. Zelfs na 30 min in de box nog warm. Verbeterpunt zou zijn om aan te geven welke burger in welke box zit. Dit was even puzzelen.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, maar de burgers waren wel koud. Dat was erg jammer!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere burgers en friet. Bezorging uitstekend en op tijd!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dankjewel voor de super goede levering. De burger en de frietjes waren super lekker :) perfect!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger wel jammer dat ie koud was.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top burgertjes

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers, altijd weer smullen. Toetje was erg klein voor de prijs helaas, volgende keer overslaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging; de burgers en friet waren nog knapperig en warm. Het eten was van prima kwaliteit. En de bijgerechten zijn een aanrader.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en eten was heerlijk zoals we gewend zijn!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fenomenaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Always happy with the burger and fries!! Thanks 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers, mooi verpakt in karton

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vers en lekker. Zeker een aanrader. Ook nog goed warm bij thuiskomst 30 minuten later (afhaal).

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben voor 5 personen besteld, 1 box en 3 burgers maar het was niet duidelijk dat je ze zelf moet bakken. Bovendien waren ze de helft van de bestelling vergeten te geven en moesten we helemaal terug rijden. Dus eten in 2 shifts 3 burgers gelijk eten anders waren ze koud. De burgers waren wel erg lekker.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn trouwe fan. Heerlijke burgers!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren heerlijk!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Keurig op de afgesproken tijd, heerlijke burgers zoals je die normaal alleen bij Iveau kunt eten, maar nu thuis. Ook top: de verpakking bevatte GEEN plastic!!!! Top! We’ll be bavk!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Burgers waren erg goed. Alleen met een beetje aan de koude kant omdat per ongeluk met de bezorging waren meegegaan. Maar verder als altijd genoten.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers waren erg lekker, maar de kipstrips waren aangenaam verassend lekker! Vers, mooie grote stukken kip, erg lekkere en knapperige buitenkant en een lekker sausje! Voor herhaling vatbaar!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Zo moet een burger smaken. De vega burger deed niet onder voor een normale burger!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Beter wordt het niet!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, perfecte bezorging en heerlijk eten.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers zijn fenomenaal maar de patat is slap, vorige keren ook. Helaas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, maar ruim een half uur extra wachten bovenop de tijd dat mij is aangeven dat ik de bestelling op kon halen vind ik niet kunnen.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige burgers, hele fijne service en snelle levering,dus in kort niks op aan te merken!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers met frietjes. Aanrader

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! We hebben ervan genoten

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super friet en burgers, op tijd bezorgd!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van de bastard👍🏻

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, warm en snel bezorgd. Bedankt

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic Burger. The taste and ingredience are just amazing, imaginative, and high quality. Really the best one I ever ate, also in comparison to other countries. Delivery packaging and service is also perfect, keeping the Burger how he is supposed to be! Plus Frittjes and Mayonnaise, heel lekker!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers zijn fenomenaal. Nu we regelmatig bestellen valt wel op dat de patat niet consistent is, zowel qua soort patat als de kwaliteit ervan. Dat is soms jammer maar wederom, fantastische burgers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien tip om caramel bij brownie apart in afgesloten bakje doen? Zit nu door de hele verpakking heen

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers! Precies op tijd en goed warm gebracht. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige burgers en heerlijke frieten. Dit was een genot.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere vega burger

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijk warm en gewoonweg geweldige kwaliteit!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super! Helemaal perfect. Zelfs 25 minuten na thuiskomst. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, veel eerder dan aangegeven. Alles was netjes verpakt met een duidelijke beschrijving hoe je het zelf kunt bereiden (heel makkelijk). De Bastard smaakt zoals bij Iveau: verrukkelijk! Een aanrader!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topbuger, alleen jammer dat ie erg lauw was. Idem frieten. Lastig om warm te bezorgen maar moet toch wel beter kunnen.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste burgers van Arnhem en omstreken! Top!

Reactie van Iveau Burgers & Wijnbar:Dank je Zaf!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden weer 2 kip burgers besteld. Zag er mooi verzorgd uit, maar was minder lekker dan de voorgaande keren. Vond het vlees erg zout en wat droog.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en top burgers!!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers en nog mooi verpakt ook. Hopelijk kunnen we binnenkort weer bij Iveau eten.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste burgers!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit burgers, top bezorging. Zeker een aanrader :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER TEVREDEN ALLEEN DE PRIJS KAN WEL EEN TANDJE/TIKJE LAGER mvg. ML Dag Ivo!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd of de burger helemaal doorbakken kon en het was nog rood van binnen wat ik teleurstellend vond. Verder was het ook niet echt warm deze keer. Jammer want de vorige keren was het wel super!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious burgers and delivered on time. Very happy customers

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Eten was zoals in het restaurant

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker as usual! Ik ben erg blij dat er weer een cheesecake variant op het menu staat. We hadden gekozen om het eten af te halen. Dit duurde iets langer dan verwacht, geen probleem. Ik vind het wel jammer dat er weinig tot niet gecommuniceerd werd. Toen de tijd verstreken was werd gemeld dat het nog een kleine 5 min zou duren. Een kwartier later kwam er weer iemand naar beneden en moest ik zelf vragen hoe lang het nog duurde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 19:58 besteld en nog geen half uur later bezorgd. Wederom heerlijk gegeten!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd keurig op tijd bezorgd en het was een overheerlijke, sappige burger met lekkere frites. En het dessert, niet onbelangrijk :-), was ook top. Het was mijn eerste kennismaking met Iveau, maar zeker voor herhaling vatbaar. Iveau Chapeau.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel tevreden, maar vandaag toch een stukje minder. Bezorging was top en mooi op tijd, maar de burgers waren bijna koud, helaas.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en ontzettend lekker!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet slap, niet gaar. Normaal zijn ze beter gebakken. Hamburger relatief koud, nog wel eetbaar, maar is normaal ook beter..

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In vergelijk met het eten bij jullie viel dit ons tegen. De hamburgers waren echt koud en dit hadden wij niet verwacht. Ook gezien de staal van 300m van locatie. Hopelijk kunnen we de volgende keer gewoon weer bij jullie eten.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaakvolle burgers. Lekker gegeten.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou aardig zijn als een korte beschrijving (naam) van de inhoud op de kartonnen verpakking zou staan. Dat scheelt aanzienlijk bij het goed uitdelen van verschillende burgers aan een groepje mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was (zoals altijd) super, maar gisteren waren de burgers en de friet helaas bijna koud toen ze arriveerden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was wel doorgekomen maar door keuken gemist. Moest daardoor even wachten bij het ophalen.Werd netjes opgelost door aangeboden compensatie die ik niet heb geaccepteerd omdat dat niet nodig is. Heerlijk gegeten!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zouden het wel heel handig vinden als er op de doosjes van de burger wordt geschreven welke burger er in zit. Was nu moeilijk uit elkaar te halen... Kleine moeite, groot plezier 😊

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, maar helaas koud. Daardoor hebben we het moeten opwarmen en is de kwaliteit van het eten uiteraard achteruit gegaan. Jammer, had helaas iets meer verwacht.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iveaus Burgers heeft de lekkerste burgers van Arnhem en omstreken. Sterker nog, ik reis veel en deze burgers horen voor mij zeker bij de beste burgers ooit gegeten. Enorm smaakvol, sappig en je krijgt zin om snel weer terug te komen!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren heerlijk zoals altijd. De friet was helaas lauw, zo’n 30 graden. Terwijl de vorige keer de friet wel warm was.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvolle burgers, heerlijk verse broodjes en snelle bezorging!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wel lekker maar ik heb wel wel done gevraagd maar dat was niet en omdat ik zwanger bent moest ik zelf gaan doorbakken, dat vond ik wel jammer

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd. Heerlijke burgers!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger. Sappig en goed op smaak. Wij hadden laten bezorgen en het eten werd precies op tijd geleverd.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks het smaakverlies door corona, waren de burgers heerlijk! niet alleen smaak (waarvan ik overtuigd ben dat die vast en zeker goed is) maar ook textuur is bepalend. Al die texturen/structuren waren voor mij de beleving dit keer en dat maakte de burger alsnog heerlijk! :D

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld, lekker gegeten 👍🏻.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste burger die ik in tijden heb gehad! Geen vet bom maar een lekkere burger met lekkere bacon, en alles er op en er aan. En dat voor een zeer schappelijke prijs. Hier bestellen we snel weer!!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker!! Genoten. Gaan we vaker doen!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar. Goede burgers. Aardig personeel. Top.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar, burgers en frietjes waren fantastisch en het verpakkingsmateriaal geweldig! wij komen zeker terug!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Iveau Burgers are the absolute best burgers that I have had the pleasure of eating since moving to the Netherlands. Being an American, I tend to think that I know a thing or two about hamburgers. Not only does Iveau capture the essence of what a hamburger should be, they raise the bar. The standard of what is possible has been set by Iveau Burgers. The bun, the toppings, the sauce, the patty. Every single detail of the burger works together to produce a truly wonderful eating experience.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle bezorging. Eten was nog lekker warm en smaakte goed!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Always good quality burger!!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerljike burgers. De enige echte. Beter wordt het niet.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Snelle service, en van zeer goede kwaliteit!! Ga zo door!

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en verse friet. Nog eerder bezorgd ook dus helemaal top!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste burgers van Arnhem of zelfs heel Nederland. Alleen jammer dat “zonder ui” altijd over het hoofd wordt gezien. Verder TOP.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste burgers van Arnhem.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima bezorging, keep up the good work!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer!! Dankjulliewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben nu al meerdere keren het doe-het-zelf hamburgerpakket besteld en dat bevalt altijd erg goed. Met producten van goede kwaliteit, snel een echte topburger op tafel! Waarbij je ook nog eens het gevoel hebt, hem zelf gemaakt te hebben. Complimenten

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De vegaburger was echt heeeeeeeeeeeeeel goed. Ik hoef nooit meer een vleesburger hoor! Mijn collega's name de Iveauburger, maar vonden deze niet heel bijzonder goed (en vanwege een prijs die gewonnen was door jullie, ergens gelezen ... waren de verwachtingen wss hoog). Maar we hadden hem zelf opgehaald, en dat was helaas door slomerds die voor ons reden erger erger 25 minuten rijden omdat we buiten het postcode gebied voor bezorgen wonen, dus zij willen hem nog keer proberen vers van de plaat.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers was wederom erg goed, het portie friet was alleen wat aan de slappe kant.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burger was heerlijk, de frites waren heel slap en niet zo lekker.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het burgerpakker om zelf je burgers mee te bouwen is een aanrader voor de BBQ. Supercompleet en ruim voldoende voor vier goed belegde burgers. Erg lekker.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top frieten, top burgers. Duurder bijna 1,5 uur voordat het bezorgt werd, maar het wachten zeker waard!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is niet meer zoals het was als in het begin helaas. De hamburgers waren matig belegd en de friet was vrij vet. Zeker voor de prijs verwacht je kwaliteit.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel geleverd. Prijs kwaliteit verhouding goed. Had het idee dat de burger nog iets had doorgegaard in het doosje, maar voor ons geen probleem. We hadden als vraag gesteld of één van de frietjes met truffelmayo kon worden bezorgd ipv normale mayo, maar dat verzoek was niet gehonoreerd. Vond overigens wel dat er wel erg veel karton om de bestelling heen had. De burger zat in een doosje waar ik bij wijze van spreken met mijn auto overheen kan rijden en dat de burger dan nog fier overeind staat. Beetje overkill misschien. Maar goed allemaal kleinigheidjes, het was gewoon genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prachtig verpakt, goede kwaliteit en tijdig bezorgd. Aandachtspunt is de temperatuur van de gerechten. Mag wat warmer maar begrijp dat dat niet gemakkelijk is gezien de tijd die nodig is om de gerechten te bezorgen.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goede service!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

genoten! Het waren weer heerlijke burgers en frietjes

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top! Beste burger die je online kan bestellen.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst een bestelling gedaan bij Iveau en de burgers smaakten uiteraard heerlijk (net zoals we gewend zijn in het restaurant natuurlijk). Bezorging ook keurig op het vooraf aangegeven tijdstip! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Thuis heerlijk in luxe de burgers van Iveau gegeten. Echt heerlijke smaak combinatie zoals we gewend zijn. Het afhalen was ook erg goed. Duidelijke website, waarin je in je eigen tijdslot kon aangeven wanneer je het eten wilde ophalen/bezorgen. Daarnaast gewoon goed en milieuvriendelijk verpakt. Top. Op advies nog een flesje wijn meegenomen, tegen een erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom: erg tevreden!! Kleine Tip: Het is handig om bij de dranken aan te geven om welke hoeveelheid het gaat voor welke prijs.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog binnen de aangegeven tijd stond de bezorger al op de stoep met heerlijke Niveau burgers. Zo vanuit huis toch wat anders dan in het restaurant zelf, maar de kwaliteit was net zo goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers in een milieubewuste verpakking. Precies op de beloofde levertijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

😋😋😋😋😋

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste x hier, heerlijke burger! De patat was niet erg warm meer maar desondanks wel lekker.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Doe het zelf box: was heel erg lekker en smaakte precies zoals wanneer je een burger eet in het restaurant. Alleen zijn sommige onderdelen al voorgegaard en niet warm op je broodje (zoals uien en spek; kan je zelf uiteraard ook doen)

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEEEEEEEEERLIJK!!!!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers die volledig warm waren. Daarbij een gekoelde, zalige fles wijn en lekker sap voor mijn meisje. Wát een heerlijk begin van het weekend!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was goed maar burgers zelf waren zwaar doorbakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers voortreffelijk zoals we ze kennen. Echter bij de bezorging al behoorlijk afgekoeld :(. Ik kom liever bij jullie zelf eten ;)

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers waren lekker, goede verpakking. Op zaterdagmiddag besteld, een uur later waren ze er op de geplande tijd.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben vaker gegeten bij Iveau, en ook al eerder thuisbezorgd, maar vonden deze keer de burger beetje droog doorgebakken. Ietsje minder lekker dan normaal!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burgers en precies bezorgd op de tijd die aangegeven. Top!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna net zo lekker als in het Restaurant!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

👍🏼

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers, zelf gemaakt, makkelijk met het filmpje en leuk om te doen.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging, lekker vers en enorm smaakvol!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Superleuk doe-het-zelf-box! Met zorg samengesteld met hele bijzondere toppings, een tip; neem er een lekker flesje wijn bij.